Новини

 

Навчально-методичні збори фахівців фінансових органів ЗСУ

27.11.2014
З 25 по 27 листопада 2014 року на базі Військового інституту КНУ під керівництвом директора Департаменту фінансів МО України генерал-лейтенанта І. Ю. Марка пройшли навчально-методичні збори фахівців фінансових органів військових частин ЗС України, призваних на особливий період у зв’язку з мобілізацією.

Заняття проводили досвідчені офіцери-фінансисти департаменту та Головного фінансово-економічного управління Генерального штабу Збройних Сил України, а також науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і права військового факультету фінансів і права ВІКНУ.

Слухачі отримали систематизовані знання з актуальних питань організації фінансового забезпечення військових частин, виплати грошового забезпечення військовослужбовцям в умовах повсякденної діяльності та з урахуванням участі військових частин у проведенні АТО, відповідальності посадових осіб за порушення фінансової дисципліни,тощо.

Кожен військовослужбовець був забезпечений методичними та інформаційними матеріалами, що стануть у нагоді у повсякденній роботі.




















Військовий інститут КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024