Новини

 

Відбудеться Віденський бал на підтримку бійців АТО

20.11.2014



КНУ імені Тараса Шевченка запрошує на міжуніверситетський Благодійний бал на підтримку бійців АТО, що відбудеться 23 листопада 2014 року у готелі «Прем’єр Палац» за адресою бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська 5-7/29.

КНУ імені Тараса Шевченка пропонує студентам провідних київських ВНЗ підтримати своїх однокурсників-добровольців, що знаходяться в зоні проведення АТО.

Бал проводиться за ініціативи організації «Студентський фронт КНУ». Усі зібрані кошти будуть направлені на допомогу студентам-добровольцям, що наразі на фронті, а саме на закупівлю кровоспинного препарату «Целокс».

Благодійний віденський бал на підтримку бійців АТО – це масштабна громадська подія, захід, спрямований на поєднання суспільно-корисної та культурної діяльності, що має на меті сприяння розвитку національної самосвідомості та популяризацію серед студентства ідеї благодійності. Купуючи квиток, ви свідомо рятуєте чиєсь життя та надаєте підтримку українським бійцям.

У програмі: церемонія відкриття балу парами дебютантів, офіційне привітання від ректорів найбільших київських ВНЗ та інших поважних гостей, танцювальна програма під керівництвом відомого танцмейстера Дороговцева Сергія, концертна частина за спияння Київського Академічного Муніципального Духового Оркестру під орудою головного диригента та художнього керівника В'ячеслава Івановича Коробка, виступи зіркових гостей.

Спеціальні гості події – міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, екс-міністр МЗС Володимир Огризко, радник міністра МВС Антон Геращенко,співачка Марія Яремчук, ресторатор Микола Тищенко, учасниця шоу «Голос країни» Дарина Кирилко та зірковий дует проекту «Х-фактор» «Two voices». Партнерами виступили : компанія солодощів «BigBerry», компанія «Study.ua», івент-агенція «Виклик», клуб студентських подорожей «СТУК».

ЗМІ, що будуть присутні на заході: «Світське життя з Катериною Осадчою», ТСН, Канал 24, Українська правда, Комсомольська правда та ін.

Детальніше про Благодійний бал на https://vk.com/bal_studfront та http://charityballforato.jimdo.com.

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024