Новини

 

Майбутнє нашого народу - в руках учителя

07.10.2014
Незважаючи на складну воєнно-політичну ситуацію в державі у стінах Військового інституту відбувся короткий захід з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти.
Виступаючи перед присутніми, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін зазначив, що саме в такі моменти загартовується та згуртовується колектив, шукаються нові підходи до підготовки фахівців для потреб Збройних Сил України.

У свою чергу заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч довів до присутніх особливості цьогорічного святкування 180-річчя з дня заснування Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також про активну участь у цих заходах особового складу нашого навчального закладу. На завершення начальник Військового інституту генерал-майор Балабін вручив перехідний кубок кращому науково-педагогічному працівнику Військового інституту – підполковнику Максиму Білану.

Окрім того було оголошено святкові накази з нагоди Дня бібліотекаря та Дня працівника освіти в яких було заохочено наукових та науково-педагогічних працівників Військового інституту та курсантський актив.

Супроводжувався захід виступом військового оркестру, що виконав чудові композиції шкільних вальсів.

Командування Військового інституту вітає всіх наукових та науково-педагогічних працівників Київського національного університету імені Тараса Шевченка з Днем працівників освіти та бажає всім міцного здоров’я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Зі святом, колеги!











Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024