Новини

 

Проект Британської Ради «Англійська мова для університетів»

07.10.2014
6 жовтня у рамках проекту Британської Ради «Англійська мова для університетів», що його було ініційовано спільно з Міністерством освіти та науки України з метою поліпшення ситуації у сфері володіння англійською мовою в університетах України, відбулася координаційна зустріч з представниками Британської Ради та консультантом з питань вивчення англійської мови паном Річардом Вестом. Від університету в дискусії взяли участь проректор з міжнародних зв’язків П.О. Бех, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва О.І. Меньшов, викладачі та науковці, які мають досвід і бажання підвищити свій рівень володіння англійською мовою для викладання, підготовки наукових публікацій, участі у міжнародних проектах.
Було обговорено план роботи консультанта зі співробітниками та студентами нашого університету, що передбачає обробку результатів тестування Aptis, співбесіди з викладачами та студентами, відвідання лекцій наших викладачів консультантом з Великої Британії. Пан Вест пробуде в Україні до 10 жовтня, тому усі бажаючі запрошуються до співпраці.
Додаткову інформацію можна отримати у відділі міжнародного співробітництва, контактна особа Максим Руссу: тел. 239-32-52, maks.russu@gmail.com











Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024