Новини

 

Приєднуйтеся до роботи Координаційної ради КНУ!

14.10.2014



Координаційна рада Київського національного університету імені Тараса Шевченка — університетський орган, створений для організації та підтримки заходів, спрямованих на допомогу бійцям у зоні АТО, постраждалим та переселенцям. У першу чергу це студенти та викладачі нашого університету, які перебувають у зоні бойових дій.

Координаційна рада об'єднує зусилля всіх студентських самоврядних організацій університету, ініціює ряд проектів та акцій, що проходитимуть на всіх факультетах та інститутах, координує роботу факультетів і інститутів у цьому напрямку.

Саме так, спільними зусиллями, ми зможемо показати, що університет Шевченка не залишився осторонь ситуації в Україні, робить усе можливе задля допомоги нашим захисникам та тим, хто волею долі опинився в складному положенні у зв'язку з останніми подіями.

Координаційна рада займається створенням бази даних студентів та викладачів, збором одягу, військової форми та медикаментів, цільовою допомогою постраждалим, підтримкою сімей, члени яких перебувають у зоні АТО або вимушені переселитися, військовою та медичною підготовкою добровольців, допомогою шпиталям та лікарням, донорством, матеріальною та моральною допомогою студентам, які перевелися на навчання до КНУ, звітністю по проведених проектах та перевіркою звітності факультетів й інститутів.

Склад Координаційної Ради:

Керівник Ради – Бугров В. А., проректор з науково-педагогічної роботи

Заступник керівника Ради – Коновалов А. М., керівник сектору координації роботи зі студентами ЦПСВ

Координатор роботи Ради – Грибок О.П., методист вищої категорії сектору координації роботи зі студентами ЦПСВ
Представники факультетів та інститутів (заступник декана з виховної роботи та представник-організатор від студентства)

Студентська робоча група – координує, організовує та надає рекомендації щодо проведення завдань та проектів, обов’язкових для виконання для кожного факультету або інституту.

Координатори Студентської робочої групи:

Абдуллаєва Діана, студентка 1 курсу магістратури механіко-математичного факультету, тел. (063)-159-52-58, Diana8Abdullaeva@gmail.com

Курінна Анна, студентка 2 курсу магістратури філософського факультету, тел.(063)-177-65-18, kurinnaya.ann@gmail.com
та https://www.facebook.com/knukrada або #КНУКРада.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024