Новини

 

Університет – обороні України: благодійна акція на економічному

06.10.2014
З 16 вересня на економічному факультеті проводилася благодійна акція «Україна – єдина країна», в рамках якої на факультеті був організований збір коштів на потреби поранених бійців АТО.

У рамках акції зібрано 30 594 гривні. Основна частина цих коштів, а саме 25 000 грн., була передана на лікування пораненому бійцю 26 Бердичівської бригади Сторожуку Сергію Анатолійовичу. Сергій народився в с. Заріччя Ружинського району, що на Житомирщині. Після закінчення сільськогосподарського технікуму вступив до лав Збройних сил України. Після звільнення зі Збройних сил працював газоелектрозварювальником. Сергія мобілізували 21 березня в 26 Бердичівську артилерійську бригаду, а 14 липня він був направлений в зону АТО (с. Щастя, Луганської області) для виконання бойових завдань. Поранення боєць зазнав під Іловайськом. У Сергія важке поранення обох ніг із пошкодженням сідального нерва і судин, які замінили на імплантати. На даний час його стан стабільний і проводиться лікування з операційним втручанням. Ми дуже сподіваємося, що Сергій якнайшвидше видужає і повернетеся до повноцінного життя.

Також 4 жовтня студенти економічного факультету провели благодійний концерт у Центральному військовому шпиталі міста Києва. Ведучою концерту була зірка ТСН Соломія Вітвіцька, яка радо погодилася допомогти. Студенти порадували бійців своїми співами, танцями та читанням поезії. Солдатам дарували різні гостинці, що закупили на зібрані викладачами та студентами кошти.

Під час концерту панувала атмосфера піднесеності і віри в світле майбутнє України. Ми схиляємо голову перед героїзмом наших солдатів і бажаємо їм якнайшвидшого одужання! Слава Україні! Слава героям!


























Економічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024