Новини

 

Виставка картин та благодійний аукціон на економічному

02.10.2014
30 вересня 2014 року у рамках благодійної акції «Україна – єдина країна» у стінах економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося відкриття виставки художніх робіт аспірантки кафедри «Економічна теорія, макро- і мікро економіка» Олени Плєшакової.

Відкрив виставку декан економічного факультету Віктор Дмитрович Базилевич. Він представив гостям авторку та зазначив, що економічний факультет виховує нову генерацію молодих науковців, які акумулюють творчий потенціал не лише на науковій ниві, а і в мистецтві.

Автор картин Олена Плєшакова розповіла гостям про свій творчий шлях та джерела натхнення.

Підсумком зустрічі став благодійний аукціон, де лотами стали картини Олени Плєшакової. У запеклій боротьбі, що точилася між викладачами та студентами, беззаперечне право на володіння творами мистецтва вибороли: завідувач кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Оксана Іванівна Жилінська, доцент кафедри міжнародної економіки та маркетингу Тетяна Володимирівна Нагачевська та заступник декана з виховної роботи Наталія Василівна Бутенко.

За рахунок коштів, зібраних на аукціоні, буде здійснено закупівлю ліків для військовослужбовців, які постраждали під час бойових дій на Сході країни та знаходяться на лікуванні в столичному шпиталі.


















Економічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024