Новини

 

Студенти Інституту журналістики взяли участь в акції "Збери дитину до школи"

29.09.2014
Студенти Інституту журналістики 26 вересня разом із волонтерами благодійного фонду "Життя з надлишком" відвідали Таращанський реабілітаційний центр та привітали його мешканців з початком нового навчального року. Там перебувають дітки з фізичними та розумовими вадами, для яких центр став рідним домом: переважно це діти-сироти та діти з неблагополучних родин.

Акцію «Збери дитину до школи» ініціювала голова викладацького профбюро Інституту журналістики Катерина Серажим, яка понад 10 років товаришує з цим навчальним закладом. Було виділено 3 тис. грн для закупів шкільного приладдя та інших необхідних речей на потреби центру. Фольклорно-етнографічний ансамбль "Катруся", керівником якого є професор Серажим, разом з волонтерами організували для вихованців виставу з цікавими сценками та піснями, привітали іменинників і підготували для них особливі подарунки. Окрім основної програми та подарунків школярикам, активісти привезли засоби гігієни, миючі засоби, крупи, консерви і солодощі. Нагадаємо, що такі поїздки відбуваються раз на квартал, окрім літніх канікул. Катерина Серажим разом зі своїми студентами та волонтерами намагається перетворити кожну поїздку на справжнє свято. Вихованці в захваті від вистави та подарунків, вони з нетерпінням чекатимуть на наступну зустріч, що не за горами.

Цій малечі не вистачає любові, турботи та уваги, яку кожен з нас у змозі їм дати. Саме тому профбюро Інституту журналістики кожного року проводить подібні благодійні акції та ініціативи.
Хочеться висловити окрему подяку аспірантці кафедри телебачення та радіомовлення Інституту журналістики Сніжані Добровій, працівнику фонду "Життя з надлишком" Інні Руденко та директору автопарку КНУ імені Тараса Шевченка Миколі Жолобчуку, який виділив автобус для поїздки. І, звичайно, ж Катерині Серажим, без якої ця акція не відбулася б.

Катерина Опанасенко



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024