Новини

 

Запрошуємо Вас взяти участь у заходах до 180-річчя Університету!

12.09.2014


15 вересня о 13:00 у фойє Головного корпусу (вул. Володимирська, 60) відбудеться театралізоване дійство з нагоди 180-річчя заснування Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

16 вересня о 18:00 у внутрішньому дворі Головного корпусу відбудеться міжвузівський захід у середньовічному стилі «Universitas: Utilitas, HonoretGloria», організований студентським самоврядуванням КНУ імені Тараса Шевченка, НПУ імені М.П.Драгоманова та НМУ імені О.О.Богомольця, що продовжує серію середньовічних вечірок нашого історичного факультету.

17 вересня о 18:00 ректор КНУ академік Леонід Губерський та Президент Вільнюського університету Юрас Банис за сприяння Молодіжного центру культурно-естетичного виховання та підтримки народної хорової капели "Дніпро" запрошують Вас до Музичного салону (Головний корпус, аудиторія 321) на концерт хору Вільнюського Університету. Художній керівник та головний диригент — Раса Гелготіене. У програмі — твори литовських композиторів та хорова класика. Під час концерту буде здійснюватися благодійний збір коштів для українських воїнів, які постраждали в АТО та перебувають на лікуванні у київських шпиталях.

18 вересня о 14:00 у Актовій залі Головного корпусу відбудеться Концерт творчих колективів з нагоди 180-річчя заснування Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

19 вересня о 14:00 Центр фольклору та етнографії, кафедра фольклористики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошують на відкриття виставки творів Народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, лауреата премії імені Катерини Білокур Марфи Ксенофонтівни Тимченко.

Мистецький дивосвіт Майстра презентуватимуть спадкоємиці її родинних та художніх традицій – донька художниці Олена Скицюк та онука Олена Кулик. На урочисте відкриття запрошені відомі діячі культури, науки та мистецтв.

Щиро запрошуємо усіх шанувальників української культури!

Відвідайте нашу сторінку з календарем подій!

Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024