Новини

 

Поповнення на географічному!

01.09.2014
1 вересня 2014 року в актовій залі Інституту післядипломної освіти відбулася урочиста подія – посвята в студенти географічного факультету. Цього року студентами І-го курсу факультету стали майже 200 юнаків та дівчат з усіх регіонів України.

Побажати першокурсникам успіху, витримки та здоров'я на непростому шляху до оволодіння новими знаннями прийшло багато почесних гостей, викладачів факультету, рідних та друзів. Зі словами привітання до першокурсників звернувся декан факультету Ярослав Богданович Олійник. Всіх присутніх від імені ректора університету Леоніда Васильовича Губерського щиро поздоровив зі святом проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Олексійович Лютий.

Першокурсників-географів привітали почесні гості, а саме: директор Інституту економіки природокористування та сталого розвитку НАН України, академік НААН України Михайло Артемович Хвесик, директор ДНВП «Картографія» Ростислав Іванович Сосса, Президент туристичної палати України Анатолій Іванович Пахля, завідувач відділу геоморфології Інституту географії НАН України Валентина Петрівна Палієнко, старший науковий співробітник Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України, заслужений юрист України В’ячеслав Іванович Олещенко, учасник експедиції на антарктичну станцію «Академік Вернадський» Олег Васильович Сєрєбряков.

Щасливі, натхненні, молоді та завзяті студенти-першокурсники із задоволенням дивилися святкову програму. Чудові українські пісні прозвучали у виконанні Заслуженого артиста України Павла Приймака, Михайла Джамана, студенток ІІ-го курсу Тетяни Маркевич та Єлизавети Білої.

Отож вітаємо першокурсників географічного факультету зі знаменною подією в їхньому житті та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та творчих перемог!

Також 1 вересня в Актовій залі інституту післядипломної освіти відбулося чудове свято з нагоди посвяти у студенти географічного факультету майбутніх магістрів та спеціалістів.

Всіх присутніх з цією урочистою подією привітав декан факультету, доктор економічних наук професор Ярослав Богданович Олійник. Він висловив щирі побажання добра, миру та творчих успіхів студентам, які пройшли нелегкі випробування та вступили на навчання до нашого факультету.

Пісенні привітання магістрам та спеціалістам прозвучали у виконанні Народного артиста України Віктора Павліка, випускника факультету, а нині Заслуженого артиста України Олега Павлишина, Михайла Джамана, студентки ІІ-го курсу Тетяни Маркевич.








Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024