Новини

 

Економічному факультету 61 рік!

26.09.2005
Економічний факультет Київського університету відсвяткував свій 61 день народження. З нагоди Дня факультету 23 вересня цього року відбувся святковий концерт “Вас запрошують економісти”. Свято розпочалося вітальним словом декана факультету Віктора Базилевича. Він зазначив: “Національний університет – це вершина освіти, науки і культури. Факультет – це основа вищої школи, це та його структурна одиниця, де безпосередньо спілкуються студенти і викладачі, та формується наша майбутня еліта. Тож, я хочу усіх вас поздоровити з такою визначною подією, як день факультету. Побажати кожному з вас здоров’я, щастя, успіхів впевненості і віри в те, що все чого ви бажаєте в своєму житті буде досягнуто”. За словами декана, на економічному факультеті кожен студент – талановита особистість. Та як з’ясувалося серед талановитих є ще й найталановитіші. Саме вони і були відзначені нагородами. Зокрема, кращою студенткою 2004-2005 навчального року стала Наталя Космій, магістром - Тетяна Буй, куратором – доцент Людмила Анісімова. Було нагороджено також кращу академічну групу, кращих спортсменів та учасників інтелектуальних змагань “Математичний бій”.
З нагоди цього свята надійшло вітання від Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова, який є професором кафедри теоретичної та прикладної економіки економічного факультету.
Після урочистої частини, розпочався святковий концерт, де свої танцювальні та пісенні таланти продемонстрували студенти-економісти, до речі, на святі співали не тільки студенти - бурю оплесків зірвав виступ викладачки кафедри обліку і аудиту Наталії Ярошовець. Мало не до сліз розвеселив аудиторію виступ команди КВН економічного факультету “З перцем”. Але все хороше має властивість закінчуватися. Тож, проспівавши гімн економічного факультету, всі з гарним настроєм покидали приміщення актової зали.

Тетяна Воротняк, Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024