Новини

 

Розпочинає роботу Літня школа з інтелектуальної власності

15.07.2014
З 21 по 27 липня 2014 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка в приміщенні Інституту післядипломної освіти (за адресою вул. Васильківська 36) відбудеться Літня школа з інтелектуальної власності .

Організаторами Літньої школи є Державна служба інтелектуальної власності України та Київський національний університет імені Тараса Шевченка (кафедра інтелектуальної власності).

Літня школа охоплює базові аспекти інтелектуальної власності та спрямована на студентів випускних курсів, викладачів та молодих професіоналів, досвід роботи яких у сфері інтелектуальної власності не перевищує п’яти років.

Під час усього періоду Літньої школи планується провести теоретичний курс з інтелектуальної власності та практичні заняття з основних інститутів інтелектуальної власності, де викладатимуть педагоги, науковці, патентні повірені, судові експерти, представники державних органів у сфері інтелектуальні власності, юристи економісти тощо.

У рамках школи заплановано екскурсію Києвом, відвідання Музею історії Університету, Зоологічного музею та Лінгвістичного музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Літня школа проходитиме на безоплатних засадах із забезпеченням безоплатного розселення слухачів літньої школи у гуртожитку Університету, а також харчуванням за цінами, передбаченими для студентів.

Детальна інформація за телефоном:
(044) 498 37 05 - Державна Служба інтелектуальної власності України;
(044) 239 34 42 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024