Новини

 

Відбулася зустріч із представником Конференції ректорів ВНЗ Німеччини

16.06.2014
13 червня 2014 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася робоча зустріч представників Спілки ректорів вищих навчальних закладів України з представником Конференції ректорів вищих навчальних закладів Німеччини Рудольфом Смолярчиком.

Спілку ректорів ВНЗ України представляли проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех, виконавчий директор Спілки ректорів Станіслав Омельченко, координатор програм з міжнародного співробітництва Спілки ректорів Олександр Комаренко, вчений секретар Спілки ректорів Інна Головко.

Зустріч між представниками ректорських спільнот відбулася за ініціативи німецької сторони з пропозицією обговорити деталі підписання Угоди між ректорськими об’єднаннями обох країн.

Варто зазначити, що Спілка ректорів ВНЗ України та Конференція ректорів ВНЗ Німеччини співпрацюють на основі Угоди підписаної ще у 1998 році. За останні роки відбулися суттєві зміни в системі вищої освіти Німеччини і України. Зусиллями обох сторін було доопрацьовано і узгоджено нову редакцію аналогічної Угоди про співробітництво з урахуванням змін, що відбулися.

Сторони попередньо домовилися, що підписання Угоди про співробітництво між Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України та Конференцією ректорів Німеччини відбудеться в рамках двосторонньої зустрічі,запланованої на осінь 2014 року в Києві.











Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024