Новини

 

Літня школа з прав людини

12.06.2014
Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Українською Правничою Фундацією в рамках проекту «Підтримка розвитку юридичної освіти та освіти з прав людини в Україні» запрошує до участі у літній школі з прав людини науково-педагогічну спільноту України. Літня школа з прав людини проходитиме у м. Києві на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка у такі дати:

• 23-26 червня 2014 р. (для викладачів вишів м. Києва);
• 1-4 липня 2014 р. (для викладачів вишів інших міст України).

Під час роботи літньої школи заплановано розглянути філософсько-юридичні засади виникнення та розвитку інституту прав людини, європейські юридичні стандарти у цій ділянці та їх імплементацію у конституційному праві України та галузевому національному законодавстві.

Для проведення літніх шкіл запрошено президента-засновника Української Правничої Фундації, пана Сергія Головатого, провідного правника України.

Метою проекту «Підтримка розвитку юридичної освіти та освіти з прав людини в Україні» є створення необхідних передумов для посилення спроможності правничої наукової спільноти викладати юридичні дисципліни, спрямовані на навчання майбутніх правників повазі, захисту та розвитку освіти з прав людини, а також підтримку належного функціонування механізмів захисту прав людини.

До участі у літній школі на конкурсній основі запрошуються, у першу чергу, викладачі теорії права, конституційного права та прав людини. Усі охочі приєднатись до роботи літніх шкіл мають надіслати резюме та обґрунтування особистої та професійної зацікавленості у цьому заході у формі есе (обсяг – до 2 сторінок друкованого тексту, шрифт Times New Roman 14, інтервал 1,5, поля: праве – 1, ліве – 3, зверху та знизу – 2) до 12 червня 2014 р. на електронну адресу Ganna.Dzhenkova@osce.org (контактна особа – Ганна Дженкова). Виключно переможці конкурсу будуть повідомлені про прийняття до участі організаційним комітетом.


Учасникам з інших міст будуть відшкодовані витрати на проїзд до та з м. Києва у межах тарифу «купе». Проживання та харчування забезпечують організатори.

Для підтвердження Вашої участі, а також у разі виникнення будь-яких запитань щодо організації та проведення літніх шкіл, звертайтесь, будь ласка, до Ганни Дженкової за електронною адресою: Ganna.Dzhenkova@osce.org


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024