Новини

 

Вітаємо стипендіатів програми Еразмус Мундус 2014!

10.06.2014
30 студентів і співробітників Київського національного університету імені Тараса Шевченка отримали стипендію Еразмус Мундус для навчання та стажування в європейських університетах.

Для цьогорічних переможців конкурсу відділ міжнародного співробітництва провів зустріч, присвячену організаційним питанням оформлення відрядження, навчання та перебування в університетах-партнерах в рамках 5 проектів Еразмус Мундус BMU-MID, MID, EMP-AІM, HUMERIA, ELECTRA.

Керівник відділу міжнародного співробітництва Олександр Меньшов привітав усіх новообраних стипендіатів, побажав успішного навчання й стажування. Співробітники відділу (Тетяна Місько, Світлана Білоус, Василь Назарков) розповіли про процедури оформлення відрядження в університети, надали поради і рекомендації щодо проживання і стажування закордоном за програмою Еразмус Мундус.

Випускники Еразмус Мундус (Наталія Пнюшкова, Світлана Харченко, Роман Семенець) поділилися своїм досвідом і розповіли про навчання в європейських університетах, вивчення національних мов, умови проживання, відкриття банківського рахунку.

Такі зустрічі стали традиційними заходами, що відділ міжнародного співробітництва організовує для стипендіатів Еразмус Мундус з метою підготовки студентів і викладачів до майбутнього стажування в університетах ЄС.









Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024