Новини

 

Звітно-виборча конференція НТСА

05.06.2014
4 червня 2014 року у 204 аудиторії Головного навчального корпусу відбулася чергова звітно-виборча конференція наукового товариства студентів та аспірантів КНУ імені Тараса Шевченка. Крім делегатів участь у роботі конференції взяли ректор університету Л. В. Губерський, проректор з наукової роботи С. А. Вижва, голова ради молодих науковців А. М. Толстанова, голова студентського парламенту І. О. Степанець та заступник голови ППО по роботі зі студентами В. В. Шамрай.

Конференція схвалила звіт голови НТСА за 2013-2014 навчальний рік і визнала його роботу задовільною. З теплими словами до делегатів конференції звернувся ректор Л.В.Губерський, який розповів про великі сподівання на молодь щодо розвитку наукових програм та підвищення іміджу університету. Кращі члени НТСА були відзначені подяками ректора та проректора з наукової роботи.

На посаду голови НТСА на новий термін було висунуто 2-ох претендентів: Єгора Брайляна (історичний факультет) та Віктора Мацюка (Військовий інститут). Обидва кандидати виступили з програмними промовами і відповіли на численні запитання аудиторії. За результатами таємного голосування головою НТСА на новий термін обрано Віктора Мацюка.

Рішенням конференції прийняті до членства наукові товариства механіко-математичного, історичного, хімічного факультетів та Інституту філології.
.












Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024