Новини

 

Спілка ректорів ВНЗ та Державна інспекція навчальних закладів України уклали Угоду

05.06.2014
4 червня 2014 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася офіційна зустріч Президента Спілки ректорів вищих навчальних закладів України, ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Л.В.Губерського та Голови Державної інспекції навчальних закладів України Ю.П.Дудника.
Основною метою зустрічі стало підписання Договору про співробітництво між Спілкою ректорів ВНЗ України та Державною інспекцією навчальних закладів України.
Сторони дійшли згоди про співробітництво з основних питань:
- проведення спільних нарад і семінарів з питань контролю за діяльністю вищих навчальних закладів та оцінки якості підготовки фахівців;
- узагальнення та розповсюдження досвіду вищих навчальних закладів у запровадженні інноваційних форм і методів внутрішнього контролю за якістю навчання і виховання;
- організація і проведення спільних контрольних заходів та інше.

Церемонія підписання Договору про співробітництво відбулася в дружній атмосфері. Після чого учасники зустрічі провели дискусію на тему подальшого розвитку вищої освіти, якості підготовки фахівців у вищих навчальних закладах, перспектив співробітництва, а також інших актуальних освітянських питань.

















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024