Новини

 

Відбулися вибори директора ННЦ «Інститут біології»

23.05.2014
21 травня 2014 року в Навчально-науковому центрі «Інститут біології» відбулися збори трудового колективу, на яких було заслухано та ухвалено звіт директора про роботу за період з 2009 по 2014 рр. Одностайним рішенням зборів було рекомендовано вченій раді ННЦ «Інститут біології» підтримати попередньо висунуту структурними підрозділами Інституту на посаду директора кандидатуру професора, доктора біологічних наук Людмили Іванівни Остапченко.

22 травня 2014 року під головуванням ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Васильовича Губерського відбулося засідання вченої ради ННЦ "Інститут біології", на якому таємним голосуванням на посаду директора Інституту було обрано Л. І. Остапченко.

Шановна Людмило Іванівно! Це обрання – вияв великої довіри і визнання Вашої активної позиції, принциповості та значного управлінського досвіду. Переконані, що Ваш високий професіоналізм стане запорукою у вирішенні складних завдань, що стоять на шляху розвитку Інституту біології.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення та успіхів у роботі на благо Навчально-наукового центру "Інститут біології" та Київського національного університету імені Тараса Шевченка!


















Колектив ННЦ «Інститут біології»

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024