Новини

 

Шоу-конкурс «Дві зірки» на географічному

19.05.2014
14 травня у студентському клубі «Планета» відбувся 5-й шоу-конкурс «Дві зірки» географічного факультету. Неодмінною умовою конкурсу стало те, що одну половину зіркового дуету становили викладачі, а іншу – студенти.

Шоу-конкурс «Дві зірки» — це живий звук, яскраві аранжування та несподівані дуети, які так полюбилися студентам. Цього року за перемогу боролися 4 зіркові дуети. Хтось зачаровував глядачів та членів журі голосом і артистизмом, а хтось харизмою та цікавою ідеєю номера. У виконанні зіркових дуетів прозвучали ліричні та романтичні, жартівливі та патріотичні пісні.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі.

Усі чотири пари вокалістів отримали дипломи у різних номінаціях:
1. «Найліричніший дует» — декан географічного факультету Олійник Ярослав Богданович та студентка І-го курсу Маркевич Тетяна;
2. «Найкреативніший дует» — доцент географічного факультету Пасько Володимир Феодосійович та студент ІІ-го курсу Телешман Віктор;
3. «Найпатріотичніший дует» — доцент географічного факультету Запотоцький Сергій Петрович та студентка ІІ-го курсу Яковчук Ірина;
4. «Найромантичніший дует» — асистент географічного факультетуГлибовець Вікторія Леонідівна та студентка І-го курсу Козак Катерина.

Також у програмі вечора були виступ команди КВК «Планета», танцювальні та вокальні номери у виконанні студентів факультету, цікаві розважальні конкурси.

Глядачі та учасники конкурсу отримали море позитивних емоцій та незабутні яскраві враження. Завершився конкурс спільним виконанням гімну географів усіма учасниками заходу.












Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024