Новини

 

Факультету кібернетики – 45 років!

16.05.2014
Факультету кібернетики Київського національного університету виповнилося 45 років. З цієї нагоди 15 травня 2014 року відбулося урочисте засідання Вченої ради факультету. Його відкрив член-кореспондент НАНУ, професор, декан факультету Анатолій Анісімов.




Перший проректор КНУ Олег Закусило перед своїм виступом передав викладачам, студентам, аспірантам та всім працівникам підрозділу вітання від ректора університету Леоніда Губерського.







Відомий український вчений у галузі інформатики, обчислювальної математики, системного аналізу та математичного моделювання академік НАН України, почесний доктор КНУ Іван Сергієнко зазначив, що випускники факультету кібернетики мають викопрофесійну підготовку й затребувані в своїй галузі, а факультет кібернетики КНУ – є одним з найавторитетніших в Україні.




Успіхів і процвітання факультету кібернетики побажали начальник Військового інституту КНУ Віктор Балабін, декан механіко-математичного факультету Михайло Городній, голова Ради ветеранів війни і праці Борис Цудзевич.







З цікавою доповіддю про історію створення факультету та етапи його розвитку виступив доцент кафедри інформаційних систем, заступник директора ІПО Володимир Шевченко. Доцент кафедри математичної інформатики Михайло Медведєв розповів про вагомі досягнення студентів факультету на міжнародних олімпіадах.
















Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024