Новини

 

Віталій Кличко: «Від кожного з вас залежить, в якій країні ми будемо жити»

14.05.2014
13 травня 2014 року з ініціативи Студентського парламенту КНУ в актовій залі економічного факультету відбулася зустріч студентів з Віталієм Кличком.

Це не перша зустріч Віталія зі студентами нашого університету, але й цього разу охочих поспілкуватися зі своїм кумиром було багато. Віталій переконаний, що в житті людини немає нічого неможливого, що працюючи над собою, можна досягти успіху і здійснити свою найзаповітнішу мрію, як свого часу стала реальністю його мрія – стати чемпіоном світу з боксу. Судячи з дискусії, що виникла у залі, і у Віталія, і у студентів є й спільна мрія – аби у нашій країні панував мир і спокій, щоб Україна була процвітаючою європейською державою. Звертаючись до студентів чемпіон зазначив, що змінити країну можна тільки спільними зусиллями, що доля України залежить від кожного українця і особливо від молоді: « Від кожного з вас залежить, в якій країні ми будемо жити», – зауважив він.

На його переконання молодь – генератор змін. Молоді люди мислять сучасними категоріями, за ними майбутнє. Вони ще не стали складовими корупційних схем, вони хочуть і вміють працювати відповідально, відкрито. Саме тому потрібно, щоб у таких молодих людей був доступ до вакантних посад в міських адміністраціях, міністерствах, тощо. Такий доступ можна забезпечити шляхом налагодження стажування студентів у цих структурах.
Наприкінці зустрічі голова студентського парламенту КНУ Інна Степанець подякувала Віталію за цікаву дискусію.





















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024