Новини

 

Географи України визначили актуальні наукові напрями

28.04.2014
24 квітня 2014 р. на базі географічного факультету відбулося засідання Вченої ради Українського географічного товариства. У його роботі взяли участь вчені-географи з різних куточків України.

Про сучасні наукові дослідження в Антарктиці на станції «Академік Вернадський» доповів директор Національного антарктичного наукового центру В. А. Литвинов. Він зазначив, що серед важливих напрямів діяльності є синоптичні метео-спостереження, що проводяться українськими метеорологами як складова частина багаторічної міжнародної програми з глобального моніторингу атмосфери та океану.

З доповіддю про Концепцію національної стандартної класифікації освіти та її проекцію на географічну освіту виступив Президент Українського географічного товариства, декан географічного факультету Я. Б. Олійник. Вчена рада УГТ прийняла ухвалу, що затверджує основні напрями подальших наукових досліджень в Антарктиді та містить рекомендації щодо вдосконалення Концепції національної стандартної класифікації освіти в Україні.








Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024