Новини

 

В ІПО проведено курси підвищення кваліфікації

14.04.2014
Співпраця університету з міжнародними організаціями є запорукою інтеграції у світовий освітянський простір. Тому за ініціативи Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні Навчально-науковим центром державного управління та фінансового контролю Інституту післядипломної освіти з 7 до 12 квітня 2014 року проведено підвищення кваліфікації 29 фахівців Всеукраїнської коаліції громадських організацій за програмою «Соціальна робота з сім’ями (особами), які знаходяться у складних життєвих обставинах».

Досвідчені викладачі і науковці нашого університету з кафедри «Соціальна робота» д. психол. наук, професор Максимова Наталія Юріївна, к. психол. наук Байдарова Ольга Олегівна, провідні фахівці Київського міського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Лоріашвілі Любов Семенівна та Сафронова Оксана Федорівна, координатор програми захисту прав дітей відомої міжнародної організації ХАЙЕС в Україні Гуд Діна Юріївна, старший викладач Школи соціальної роботи імені Володимира Полтавця Києво– Могилянської академії Дума Лілія Петрівна проводили аудиторні заняття лише за інтерактивними формами і методами. Було організовано обговорення кейсів, круглі столи з аналоговими дискусійними ситуаціями з відпрацюванням видів взаємодії соціальної роботи при спілкуванні з органами державної влади та сім’ями, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Завдяки творчій співпраці колективу Інституту післядипломної освіти з заступником координатора програми протидії торгівлі людьми МОМ Горбуновою Оксаною та Оленою Жучиною, асистентом цієї програми було організовано не лише ефективне навчання, але й смачні сніданки та обіди у кафе та зручне проживання у гуртожитку Інституту післядипломної освіти.

Іспит, проведений у вигляді тестування, підтвердив високий рівень знань та навичок усіх слухачів.

Вручаючи Свідоцтва про підвищення кваліфікації, директор ННЦ державного управління та фінансового контролю ІПО д.е.н., професор Дрозд Ірина подякувала Голові Представництва Міжнародної організації міграції в Україні Манфреду Профазі за великий внесок, спрямований на реалізацію допомоги сім’ям, що опинилися у складних життєвих ситуаціях.

У складний для країни час, коли лише в системі Міністерства соціальної політики звільнено 12 тисяч працівників соціальної служби,підготовка висококваліфікованих фахівців громадських організацій спільно з університетом сприятиме реалізації місії соціальної роботи, що полягає у соціальній адаптації та самореалізації сімей та їхніх членів в інтересах особистості і суспільства.




Інститут післядипломної освіти
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024