Новини

 

"Шевченківська весна" на економічному факультеті

29.03.2014
З 24 по 27 березня 2014 року на економічному факультеті була проведена ХІI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська весна 2014: Економіка».




Цього року у конференції взяли участь молоді науковці з 11країн світу, у тому числі й учасники попередніх років. Свої надбання в галузі економіки на секціях мали можливість представити студенти з Іспанії, Словаччини, Грузії, Молдови, Росії та Чорногорії.
За підсумками роботи конференції було опубліковано 190 тез молодих науковців за такими напрямами: економічна теорія, фінанси, економічна кібернетика, менеджмент, міжнародна економіка та маркетинг, облік та статистика, економіка підприємства.
25 березня 2014 р. на секційних засіданнях, модераторами яких були досвідчені доценти та професори факультету, молоді науковці обговорювали важливі проблеми сучасної української та світової економіки, пропонували шляхи їх вирішення.
У межах регламенту конференції відбулися лекції науковців та практиків України та світу: голови правління УСК «Княжа Vienna Insurance Group», випускника економічного факультету Д. Грицути; професора кафедри екологічного менеджменту В. Нойманна; доцента факультету бізнесу і економіки Університету Південної Данії П. Шарпа; представника компанії Ernst & Young В. Доманіцької.







За підсумками проведення секцій було визначено найкращі доповіді, за які молоді науковці отримали грамоти, а найбільш активні учасники дискусій під час секційних засідань були відзначені дипломами від декана економічного факультету д.е.н., проф. В.Д. Базилевича.
Урочисте нагородження учасників почесними дипломами, грамотами та збірниками тез конференції відбулося 27 березня 2014 р.







Натхненна команда Наукового товариства студентів та аспірантів економічного факультету на чолі з Сидорук Тетяною вкотре продемонстрували гостинність нашого факультету, популярність та престижність заходу. Тож ми з нетерпінням чекаємо на наших гостей у наступному році.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024