Новини

 

Міністр оборони України відвідав ВІКНУ

24.12.2013
20 грудня У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбулася зустріч особового складу з міністром оборони України Павлом Лебедєвим.
Участь у зустрічі взяв також перший проректор університету академік АПН України, професор Олег Закусило.
У своєму виступі міністр оборони розповів присутнім про останні події, що відбуваються в країні та за її межами, заходи, що їх вживає керівництво держави для виходу з кризи, стабілізації економічного та політичного стану в Україні.
Торкаючись міжнародної співпраці Збройних Сил України, Павло Лебедєв підкреслив, що наша країна бере активну участь у цьому напрямку діяльності.
«Тільки у цьому році ми взяли участь у 10 міжнародних військових операціях під прапором ООН – наголосив міністр оборони, – і приємно відзначити, що з боку керівництва військових відомств країн ЄС наші військовослужбовці отримують найвищу оцінку».
Поважний гість відповів на численні запитання аудиторії, що стосувалися міжнародного співробітництва у військовій сфері, реалізації Державної комплексної програми реформування і розвитку української армії на період до 2017 року, фінансування військовослужбовців, подальшої долі випускників ВІКНУ. Після цього міністр відвідав курсантський гуртожиток, медичну частину, ознайомився з матеріальною базою інституту.
Насамкінець зустрічі перший проректор університету Олег Закусило від імені ректора вручив міністру оборони України Пам’ятну медаль Київського національного університету імені Тараса Шевченка.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024