Новини

 

Запрошуємо на конкурс "Містер Дипломат" в ІМВ

13.12.2013



«Містер Дипломат» − це інтелектуально-розважальний конкурс, що вже третій рік поспіль проводиться в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка з нагоди Дня працівників дипломатичної служби, що святкується 22 грудня.

Запрошуємо Вас 17 грудня 2013 року о 17:00 до Великої актової зали Інституту міжнародних відносин (м.Київ, вул. Мельникова 36/1)!

Конкурс має на меті повернути дипломатичній справі належний престиж і заслужене визнання, привернути увагу громадськості до поважної професії дипломата та відновити її шанований статус. Наразі Інститут міжнародних відносин є одним з небагатьох навчальних закладів, який готує професіоналів у своєму напрямку, і конкурс надасть змогу оцінити рівень підготовки студентів-міжнародників у таких дисциплінах, як дипломатичний протокол та етикет, іноземні мови, випробує їх інтелект і кмітливість та перевірить їх на готовність до опанування дипломатичної професії.

За почесний титул «Містер Дипломат» змагатиметься вісім конкурсантів, які обираються серед найкращих студентів ІМВ 4 − 6 курсу.

Змагання складається з шести етапів: візитівки (представлення конкурсантів), вікторини, вальсу, перевірки на знання дипломатичного протоколу та етикету й іноземної мови, серії запитань від почесних гостей для чотирьох учасників, які успішно пройшли попередні завдання, та остаточне змагання для двох фіналістів − дебати.

Кожен етап гри оцінюють почесні члени журі, які і визначають переможця.
Цього року конкурс відвідають відомі почесні гості.

Ведучим заходу буде випускник ІМВ, шоумен, теле- та радіоведучий, актор театру і телебачення Андрій Джеджула.
Тривалість – 2 години.
Вартість квитка – 50 грн, звертайтесь за телефоном: (097) 579 36 90

За детальною інформацією звертайтесь: Дарина Кирилко, організатор конкурсу, (067)549-2896, misterdyplomat@ukr.net



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024