Новини

 

Широкомасштабна студентська акція на юридичному факультеті

04.12.2013
Щорічно 1 грудня згідно з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров\'я (ВООЗ) та рішенням Генеральної асамблеї ООН, прийнятими у 1988 році, відзначається Всесвітній день боротьби з синдромом набутого імунодефіциту (World AIDS Day).
У понеділок, другого грудня, Соціальним відділом студентського парламенту юридичного факультету було проведено широкомасштабну акцію «Подаруй ВІЛ-інфікованій малечі шанс на життя». Серед студентів юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка було зібрано кошти для будинку дитини «Берізка». Зокрема, студентський внесок становить 784 гривні, на які будуть закуплені необхідні для діток речі (памперси, засоби гігієни, одяг, взуття, пральний порошок, механічні іграшки, серветки). Дитячий будинок „Берізка” є єдиним спеціалізованим закладом медико-соціальної реабілітації для дітей – сиріт та дітей які залишилися без батьківського піклування з органічними ураженнями нервової системи та для дітей народжених ВІЛ-інфікованими матерями, ВІЛ/ СНІД хворих дітей. Сьогодні у дитячому будинку виховуються 150 дітей від народження до 5 років.
Будемо сподіватися, що ваша небайдужість та посильна фінансова підтримка допоможе прожити ще багато днів вихованцям «Берізки». Ми вдячні всім, хто долучився до проведеної акції.

Активіст соціального відділу
Студентського парламенту
юридичного факультету
Світлана Семенюк




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024