Новини

 

Звернення студентського самоврядування до студентів

26.11.2013
Ми пишаємося нашими студентами, які дійсно переймаються проблемами Батьківщини і не стоять осторонь громадського життя. Студентський актив університету підтримує курс на посилення співробітництва між Україною та Європейським Союзом. Ми закликаємо всіх відстоювати свою думку так, як це годиться студенту кращого вишу країни, спираючись на інтелектуальні та моральні традиції alma-mater. Тому, дорогі друзі, не дозволяйте політичним силам маніпулювати собою та своїми переконаннями. Нехай ваші рішення будуть дійсно виваженими і обґрунтованими. Відстоюйте свою думку, не порушуючи освітні норми та навчальні плани університету, адже ми європейські студенти і маємо поважати закон і порядок.

Пам’ятайте, що битва за європейське майбутнє не закінчується 28 листопада у Вільнюсі, а лише починається. Доля нашого вишу, країни і нас самих тільки у наших руках. І будувати Європу в кожному домі ми повинні самостійно.

Ми віримо, що ваш запал і ваші прагнення не закінчаться Майданом. Чекаємо на вашу допомогу в реалізації наших проектів, а також на нові, свіжі ідеї. Спільними зусиллями ми зможемо дійсно зробити життя в університеті європейським. Разом ми досягнемо успіху!


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024