Новини

 

У Червоному корпусі відкрито виставку "Прошиваючи досвід"

22.11.2013
21 листопада 2013 р. у Галереї мистецтв Головного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка відбулася презентація проекту художника Володимира Кузнецова «Прошиваючи досвід» у рамках Візуально-дослідницької платформи при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Кураторами Візуально-дослідницької платформи (ВДП) і проекту «Прошиваючи досвід» є Костянтин Дорошенко та Галина Усатенко. Вони розповіли гостям заходу про особливий погляд Володимира Кузнєцова на світ та його незвичайну, особливу творчу техніку — вишивання. Твори художника є дуже різними — простими і складними, смішними і трагічними, — від народних рецептів проти застуди до Чорнобильської трагедії.

Ініціатива створення Платформи і зокрема проведення виставки «Прошиваючи досвід» у стінах КНУ належить проректору з науково-педагогічної роботи Володимиру Бугрову. Володимир Анатолійович переконаний, що сучасний університет — уже не просто освітній і науковий заклад, а фундаментальна громадська й культурна платформа, у рамках якої відбувається суспільний і мистецький діалог.




















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024