Новини

 

5-та Київська Міжнародна Модель ООН

12.11.2013
12 листопада 2013 року в Актовій залі КНУ імені Тараса Шевченка відбулося відкриття 5-ої Київської Міжнародної Моделі ООН, що проходитиме 12 – 15 листопада в Києві.
Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) КНУ Петро Бех від імені керівництва університету привітав учасників ювілейної Київської Міжнародної Моделі ООН. «Такі заходи зближують молодих людей з усіх країн і це дозволяє ділитися власними поглядами, обмінюватися досвідом», - зазначив проректор та побажав усім гарного настрою, плідних дискусій, успіхів у подальшій діяльності.
Після офіційного відкриття відбулися 2 лекції. Доцент кафедри міжнародних організацій і дипломатичної служби Інституту міжнародних відносин КНУ Тетяна Шинкаренко виступила з лекцією про правила дипломатичного протоколу. Генеральний директор холдингу компаній «ZABUGOR. COM» Юлія Алексеєва присвятила лекцію темі «Що таке організація і як бути успішним, працюючи в команді».
Учасниками 5-ої Київської Міжнародної Моделі ООН стали понад 100 студентів та аспірантів, учнів старших класівз різних начальних закладів України й інших країн світу. В якості експертів та почесних гостей запрошені народні депутати України, представники дипломатичних місій в Україні, міжнародних організацій, державних структур, видатні науковці.








Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024