Новини

 

В ІМВ відбудеться відкрита лекція Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні

08.11.2013
У вівторок, 12 листопада з 14.10 до 15.30, в ауд. 35 Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться відкрита лекція Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні пана Пятраса Вайтєкунаса на тему: «Європейське майбутнє України».


Пятрас Вайтєкунас – дипломат вищого ешелону дипломатичної служби Литовської Республіки, в 2006-2008 рр. був Міністром закордонних справ Литви. З січня 2010 року - Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні. На запрошення ІМВ Посол Литви в Україні П.Вайтєкунас розповість студентам-міжнародникам про євроінтеграційні процеси, переваги членства в ЄС та європейське майбутнє України.

Лекція проходитиме в рамках «Місяця Литви в Україні» – проекту, що здійснює громадська організація «Європейський вибір» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні.

Після лекції відбудеться фото- й автограф сесія Посла Литви в Україні П. Вайтєкунаса зі студентами ІМВ.

Учасникам заходу також буде надано можливість участі в єврошколі у Вільнюсі, що за сприяння Посольства Литовської Республіки в Україні організовує «Європейський вибір» у лютому 2014 року для студентів ІМВ.

Як відомо, наприкінці цього місяця у Вільнюсі відбудеться Cаміт «Східного Партнерства», під час якого розглядатиметься доленосне для України питання щодо підписання угоди про асоціацію з ЄС.


Запрошуються всі бажаючі! Реєстрація на місці з 14.00 до 14.10.

Прес-центр ІМВ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024