Новини

 

Співробітництво з Міжнародним союзом нотаріату

05.11.2013
5 листопада 2013 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідала делегація Комісії з міжнародного нотаріального співробітництва Міжнародного союзу нотаріату на чолі з президентом Комісії Мішелем Мерлотті.

Відбулася зустріч з деканом юридичного факультету КНУ Іваном Гриценком, заступником декана з міжнародних зв’язків Анатолієм Мірошниченком, представниками відділу міжнародного співробітництва.

Декан юридичного факультету привітав Мішеля Мерлотті в стінах Київського університету та зазначив, що співпраця університету з Міжнародним союзом нотаріату (МСН) надзвичайно важлива, оскільки для здійснення навчального процесу на високому рівні отримання інформації про особливості нотаріальної процедури європейських та інших країн є необхідністю.

Іван Сергійович запропонував декілька варіантів співпраці: участь представників МНС в підготовці студентів юридичного факультету КНУ, стажування магістрів на базі МСН, проведення спільних конференцій, круглих столів, семінарів. Мішель Мерлотті зазначив, що йому подобаються всі пропозиції та запропонував розпочати зі спільної конференції. Сторони домовились, що згодом підпишуть угоду про співпрацю, а проведення спільної конференції запланували на весну 2014 року.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024