Новини

 

Презентація книги про істориків Доколумбової Америки і Конкісти

30.10.2013
29 жовтня 2013 року на історичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація першої книги наукової серії «Историки Доколумбовой Америки и Конкисты: Иштлильшочитль, Помар».

У презентації взяли участь: Надзвичайний і повноважний Посол Мексиканських Сполучених Штатів в Україні пані Беренісе Рендон Талавера, проректор з наукової роботи КНУ Сергій Вижва, перекладач та упорядник видання Віктор Талаха, науковий редактор видання Вадим Рубель, рецензенти рукопису, представники Наукової бібліотеки, професорсько-викладацький склад історичного факультету, студенти.

Пані Беренісе Талавера подякувала за запрошення, підкреслила вагомість виходу у світ такої фундаментальної праці й зазначила, що сподівається на подальшу співпрацю та спільні з університетом проекти.

Проректор з наукової роботи Сергій Вижва від імені ректора КНУ Леоніда Губерського привітав присутніх з нагоди видання «Историки Доколумбовой Америки и Конкисты: Иштлильшочитль, Помар» і висловив вдячність пані Послу за участь у презентації.












Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024