Новини

 

Університет взяв участь в українсько-японській конференції

25.10.2013
На базі Одеського національного політехнічного університету 24-25 жовтня відбулася Міжнародна українсько-японська конференція з питань науково-промислового співробітництва. У відкритті конференції та виставки досягнень науки у вищих навчальних закладах, що проходить у її рамках, взяв участь перший заступник Міністра освіти і науки Євген Суліма.

Японську делегацію, яку представляли більше 20 науковців, очолив заступник Міністра освіти, культури, спорту, науки та технології Фудзікі Кандзі. Київський національний університет імені Тараса Шевченка на конференції представляли проректор з наукової роботи Сергій Вижва, директор Центру трансферу технологій Олександр Бедюх та старший науковий співробітник НДЧ Павло Демченко. Вони передали японській делегації пропозиції щодо 24 розробок вчених нашого університету в галузях біотехнологій, нанотехнологій, нових лікарських препаратів, інформаційних технологій та екології.


На виставці досягнень науки у вищих навчальнихзакладах свої науково-технічні доробки представили понад 60провідних університетів України. Серед ключових питань, що обговорювалися на конференції були: проблеми інтелектуальної власності, трансферу технологій, приватних та державних вітчизняних та зарубіжних інвестицій в університетську науку, перспективи та способи просування інновацій у виробництво тощо. У конференції взяли участь провідні фахівці правової, промислової, науково-технологічної галузей та сфери державного управління.

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024