Новини

 

«Кубок декана» факультету соціології з футзалу

20.10.2013
20 жовтня 2013 року у спорткомплексі КНУ імені Тараса Шевченка відбулося щорічне змагання «Кубок декана» факультету соціології з футзалу. За традицією, 1-6 курси змагалися за звання кращої команди року.

Цьогорічні змагання були надзвичайно захопливими, а результати гри — непередбачуваними та неочікуваними. Уболівальникам були представлені 4 команди. До складу збірної магістрів увійшов викладач кафедри галузевої соціології Олексій Боровський.

Після проведення трьох поєдинків було зрозуміло, що значну перевагу мають збірні 4 курсу та магістрів, тому їхньої гри всі очікували з нетерпінням.

Саме цей матч і визначив переможця. Збірна магістрів перемогла команду 4 курсу з рахунком 1:0, і посіла 1 місце та отримала «Кубок декана». Збірна 4 курсу посіла почесне 2 місце, а команда 2 курсу — 3 місце.

На змаганнях були присутні: декан факультету соціології А. П. Горбачик, заступник декана з виховної роботи В. І. Жуков, куратори з виховної роботи та роботи зі студентами. Організатором змагань була викладач кафедри фізичного виховання та спорту С. К. Ковальчук, бронзова призерка Олімпійських ігор.

Декан факультету соціології Андрій Петрович Горбачик привітав учасників і гостей змагань та нагородив призерів і кращих гравців турніру.

Кращим гравцем турніру став Жалій Андрій.
Кращим бомбардиром турніру – Гарбар Олег.
Кращим воротарем турніру – Кириченко Роман.

Вітаємо учасників змагань та бажаємо нових перемог!






Текст: Катерина Маврина
Фото: Ольга Щербицька


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024