Новини

 

Військовий інститут святкує 80-річчя!

14.10.2013
16 жовтня 2013 року Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка святкує ювілей – 80-ту річницю з дня свого заснування.

Серед святкових заходів передбачаються:
– Урочистий мітинг особового складу – о 9.00;
– Покладання квітів до меморіальної дошки першому начальнику Військового інституту генерал-лейтенанту Жукову Сергію Анатолійовичу – о 9.30;
– Урочисте засідання особового складу та святковий концерт у Центральному будинку офіцерів – о 15.00 (за участю керівництва Міністерства оборони України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Київської міської державної адміністрації).

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка є сучасним міжвідомчим багатопрофільним інтегрованим військовим навчальним підрозділом вищого навчального закладу, що здійснює підготовку фахівців із повною вищою освітою для Збройних Сил України та інших військових формувань (Служба безпеки України, Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Державна прикордонна служба України, служба зовнішньої розвідки України, Внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України, Міністерство транспорту та зв'язку України, Управління державної охорони України і т.д.).

Військовий інститут – єдиний в Україні військовий навчальний підрозділ вищого навчального закладу, який здійснює підготовку фахівців для всіх військових формувань за спеціальностями: міжнародна інформація, переклад, фінанси, психологія, політологія, геоінформаційні системи і технології, реклама і зв'язки з громадськістю, журналістика, право. В інституті функціонує ад'юнктура за 10 науковими спеціальностями.

Військовий інститут має сучасну навчально-матеріальну базу, основу якої складають діючі зразки та макети техніки, обчислювальний центр, бібліотека з читальним залом, навчальні лабораторії та комп'ютерні класи з підключенням до мережі Інтернет, мультимедійні лекційні аудиторії, клаcи, обладнaні теxнічніми заcобами навчaння.
Медичне обслуговування здійснюється в поліклініці інституту, яка укомплектована сучасним медичним приладдям і апаратурою.

Усі журналісти, які бажають бути присутніми на заходах, запрошуються до Військового інституту. О 8.45 заходи відбуватимуться за адресою: вул. Ломоносова, 81, (станція метро «Виставковий центр»), а о 14.45 – у Центральному будинку офіцерів (вул. М. Грушевського, 36/1).

Акредитація журналістів за тел. (067) 506 70 97 та (050) 734 47 41.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024