Новини

 

Запрошуємо на фотовиставку «Погляд на Гранітно-степове Побужжя»

14.10.2013
16 жовтня 2013 року о 14:00 у приміщенні читального залу факультету кібернетики (кім. 25) Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться відкриття фотовиставки «Погляд на Гранітно-степове Побужжя».




В Україні лишилося зовсім небагато місць, де зберігається наша природна і культурна спадщина, де ще живуть сотні видів рідкісних рослин і тварин, що не зустрічаються в Європі. I поміж ними — єдиний куточок, де унікальність природного заповідника доповнює фантастичні мальовничі пейзажі, козацькі могили, останні на Землі справжні козацькі пороги у природному каньйоні Південного Бугу, а найбільший з них — Ґард. Це Гранітно-степове Побужжя — земля на Миколаївщині вздовж долини Південного Бугу, де виходить на поверхню Український кристалічний щит, де Лісостеп переходить у Степ і де стояла Буго-Ґардова паланка — останній осідок Війська Запорозького.

Куратор виставки: Ігор Сіренко.
На виставці представлені світлини: В. Артамонова, Д. Бартоша, О. Вобленка, С. Гладкевича, О. Деркача, І. Зайця, І. Сіренка, Ю. Жепала, А. Кравчика, О. Курявченка, С. Таращука, О. Фесенка, В. Хала.

Організатори виставки: Київський національний університет імені Тараса Шевченка (факультет кібернетики), Національний екологічний центр України.

Виставка працюватиме від 16 жовтня до 16 листопада 2013 р. за адресою проспект Академіка Глушкова, 4-д, у приміщенні читального залу факультету кібернетики (кім. 25) з 9:30 до 14:30 у будні дні. Офіційне відкриття — 16 жовтня о 14.00. Вхід вільний.

Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024