Новини

 

ІМВ виграв черговий грант!

10.10.2013
Кафедра світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка виграла грант на фінансування проекту «Університетські курси з європейської економічної інтеграції» (Проект N°. 542395-LLP-1-2013-1-UA-AJM-CH) в рамках програми Європейського Союзу «Навчання впродовж життя» (зокрема програма Жана Моне).




Проект розрахований на 3 роки (2013-2016 рр.), має за мету формування кафедри Жана Моне на базі кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин, викладання курсів або складових частин курсів з тематики європейської економічної інтеграції:

• Конкурентна політика ЄС;
• Регулювання міжнародних економічних відносин в ЄС;
• Соціальна політика в ЄС;
• ЄС у світовій економіці;
• Регулювання зовнішньої торгівлі у ЄС.

Зазначені курси викладатимуться для студентів-бакалаврів, спеціалістів, магістрів Інституту міжнародних відносин (у тому числі в рамках післядипломної освіти), співробітників Кабінету Міністрів України, слухачів літньої школи.

Також проект передбачає здійснення наукових досліджень з проблем європейської інтеграції, проведення методичної конференції для викладачів інших вищих навчальних закладів України, видання навчально-методичних матеріалів.
Прес-центр ІМВ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024