Новини

 

Якою має бути Студентська рада Студмістечка

09.10.2013
8 жовтня 2013 р. в ауд. № 205 Головного навчального корпусу університету відбулася зустріч ректора КНУ імені Тараса Шевченка Губерського Леоніда Васильовича зі студентським активом із приводу створення Студентської ради Студмістечка (далі Рада). На засіданні були присутні голова профспілкової організації Володимир Цвих, заступник голови профкому по роботі зі студентами В’ячеслав Шамрай, заступник голови профкому з організаційної роботи Дмитро Чомко, директор студмістечка Володимир Легкий, заступник директора Павло Остапенко, а також голови профбюро студентів факультетів/інститутів, голови студрад, які входять до складу робочої групи з питань створення Ради та підготовки проекту положень «Про студентську раду студмістечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка» та «Про студентську раду гуртожитку Київського національного університету імені Тараса Шевченка».

В’ячеслав Шамрай поінформував присутніх про стан підготовки вищезгаданих Положень та Конференції, що відбудеться 15 жовтня 2013 р. в актовій залі Інституту післядипломної освіти. Він також зазначив, що головною метою створення Ради є розвиток студентського самоврядування в університеті, захист прав та інтересів студентів та аспірантів, які проживають у гуртожитках, контроль за дотриманням Правил внутрішнього розпорядку проживання у студентських гуртожитках, сприяння покращенню умов проживання та відпочинку студентів тощо.

Адміністрація університету разом з Профспілковим комітетом підтримали ініціативу створення Студентської ради Студентського містечка і наголосили, що основою діяльності СР є її тісна взаємодія з органами студентського самоврядування, профкомом, структурними підрозділами університету для сприяння у створенні належних умов проживання, всебічного розвитку та підвищення рівня громадської свідомості у студентів.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024