Новини

 

Офіційне визнання асоціацією CFA Institute

09.10.2013


Фінансова освіта Київського національного університету імені Тараса Шевченка була визнана авторитетною міжнародною асоціацією CFA Institute.

Нещодавно у м. Вашингтон відбулося розширене засідання (SLC-EMEA RegionalMeeting) глобальної асоціації професійних інвесторів CFA Institute, яка адмініструє навчальні програми та програми іспитів "Chartered Financial Analyst"® (CFA®) і "Certificate in Investment Performance Measurement" (CIPM), публікує дослідження, реалізує програми професійного розвитку, а також впроваджує добровільні стандарти професійної етики та стандарти звітності в інвестиційній галузі.

Серед широкого кола питань були відзначені досягнення Київського національного університету імені Тараса Шевченка на шляху до європейських стандартів освіти. А саме відзначалося, що університет є першим і єдиним в Україні, що отримав офіційне визнання від CFA Institute, що свідчить про відповідність навчальних програм підготовки магістрів з фінансів світовим вимогам та дозволяє офіційно здійснювати кафедрою фінансів професійну підготовку фахівців за CFA стандартами.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024