Новини

 

Участь студентів кафедри міжнародної економіки і маркетингу у конкурсі інноваційних розробок RETAIL NEW WAVE 2013 (м. Москва)

30.09.2013
27 вересня 2013 р. студенти кафедри міжнародної економіки і маркетингу взяли участь у фіналі щорічного конкурсу інноваційних розробок для індустрії роздрібної торгівлі серед молодих спеціалістів, студентів і аспирантів RETAIL NEW WAVE 2013 (м. Москва).




Організаторами конкурсу є Міністерство промисловості та торгівлі Російської Федерації та Business to Business Conference Group. Конкурс проходить за підтримки Торгово-промислової Палати Російської Федерації. Регіональним партнером конкурсу є Українська асоціація директ маркетингу.

Команда-переможець півфінальних змагань у складі студентів кафедри міжнародної екноміки та маркетингу:
1. Литвиненко Cергій, студент 2 курсу магістратури спеціальності «Бізнес-адміністрування»;
2. Кухта Максим, студент 4 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»;
3. Овчаренко Олексій, студент 2 курсу магістратури спеціальності «Бізнес-адміністрування»;
4. Мариніна Ольга, студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»;
5. Петришин Наталія, студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»;
6. Солярж Ірина, студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»;
7. Цюпко Артем, студент 4 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»
розробила цікавий і креативний проект, який увійшов до п’ятірки фіналістів конкурсу серед 22 поданих на розгляд журі проектів.
Науковий керівник команди – к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки та маркетингу Ольга Юріївна Пригара. Наукові консультанти: к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки та маркетингу Наталія Юріївна Кочкіна, к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки та маркетингу Андрій Олександрович Длігач.
У фіналі конкурсу, який відбувся в рамках роздрібного саміту Retail Business Russia 27 вересня у Центрі міжнародної торгівлі, м. Москва, представники команди у складі Сергія Литвиненка, Максима Кухти, Олексія Овчаренко та Ольги Мариніної гідно презентували проект журі конкурсу.






За результатами судійської колегії команда студентів кафедри міжнародної екноміки та маркетингу зайняла ІІ місце в IV Національному щорічному конкурсі інноваційних розробок для індустрії роздрібної торгівлі Retail New Wave – 2013.





Крім того, проект команди отримав високі оцінки журі конкурсу та переміг у номінації «Краща презентація проекту».




Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024