Новини

 

День відчинених дверей гуманітарних факультетів

30.09.2013
День відчинених дверей гуманітарних факультетів

28 вересня Київський національний університет імені Тараса Шевченка презентував абітурієнтам і їхнім батькам свої факультети та Інститути гуманітарного профілю — Військовий інститут, історичний факультет, факультет соціології, факультет психології, Інститут філології, Інститут журналістики, юридичний факультет, філософський факультет та Інститут міжнародних відносин.

Від імені ректора акад. Леоніда Губерського, ректорату і колективу Університету привітав абітурієнтів проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров. Володимир Анатолійович наголосив на високій якості освіти в Київському університеті, що відповідає міжнародним стандартам, та закликав вступати до найкращого вишу України.

Висококваліфікований склад викладачів, університетські школи, давні традиції та багатогранне студентське життя презентувала у форматі слайдів і відеороликів дирекція факультетів та інститутів. Після офіційної частини програми всі бажаючі змогли поставити запитання щодо вступної кампанії 2014 року у спеціально відведених аудиторіях. Для майбутніх абітурієнтів також провели екскурсію в Музеї історії університету.










Олександра Касьянова,
Фото: Валерій Попов, прес-центр Інституту філології,
Прес-центр КНУ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024