Новини

 

XX Міжнародна конференція з медичної фізики та біомедичної інженерії

30.09.2013
У першій декаді вересня 2013 року у Брайтон-центрі (Велика Британія) відбулась ювілейна ХХ міжнародна конференція “New Horizons – Global and Scientific” з нагоди 50-річчя заснування Міжнародної Організації Медичної Фізики (IOMP).

На конференції високу оцінку наукової спільноти отримала доповідь Н. В. Меленевської, молодшого наукового співробітника фізичного факультету та навчально-наукового центру радіаційної безпеки університету. Виступ нашого науковця був присвячений зменшенню променевого навантаження при флюорографічних обстеженнях грудної клітини пацієнтів. Це була єдина пленарна доповідь від України.

Представники МАГАТЕ, які брали участь у роботі ІІІ міжнародного семінару з медичної фізики, що проводився в червні 2013 року в нашому університеті, на урочистостях у Брайтон-центрі відзначили активну позицію Київського національного університету імені Тараса Шевченка як флагмана в Україні з підготовки необхідних для суспільства фахівців з медичної фізики та радіаційної безпеки. Це є черговим підтвердженням найвищого статусу нашого університету як головного навчально-наукового центру держави з підготовки наукових і педагогічних кадрів вищої кваліфікації.



Директор навчально-наукового центру радіаційної безпеки
Л.І.Асламова,
Прес-центр КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024