Новини

 

Підписаний Меморандум про співпрацю між Київським університетом та Університетом Об’єднаних Арабських Еміратів

25.04.2005
В кінці квітня цього року делегація Київського національного університету імені Тараса Шевченка на чолі з ректором Віктором Скопенко відвідала з робочим візитом Університет Об’єднаних Арабських Еміратів в місті Аль-Айн.

Українська делегація провела зустріч і переговори з віце-ректором Університету ОАЕ Г. Аль-Загірі, відвідала факультет юридичних наук та ісламського права (шаріату), медичну академію, одну з найбільших в ОАЕ бібліотеку міста Аль-Айн, оглянула хімічні лабораторії, в яких проходять практичні заняття еміратських студентів.

20 квітня 2005 року у м. Абу Дабі був підписаний ректором Київського університету Віктором Скопенко і міністром освіти та культури ОАЕ шейхом Нагаяном бін Мубараком аль Нагаяном Меморандум про співробітництво між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом Об’єднаних Арабських Еміратів. Меморандум передбачає проведення спільних наукових програм, обмін науковцями, викладачами, науково-дослідними працівниками, студентами, також участь у конференціях, симпозіумах та семінарах.


Прес-служба МЗС України
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024