Новини

 

Зустріч робочої групи форуму «Бізнес і університети»

26.09.2013
25 вересня 2013 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася друга зустріч робочої групи Першого Національного форуму «Бізнес і університети», що проходитиметься у листопаді цього року.
Учасники зустрічі обговорили оновлену програму форуму, висловили пропозиції щодо запрошення іноземних спікерів, ознайомилися з інтерактивною картою, що створюється для оперативного пошуку інформації про співпрацю компаній з вищими навчальними закладами.
Варто зазначити, що до програми форуму входять питання онлайн освіти в Україні, а оскільки КНУ імені Тараса Шевченка – перший ВНЗ в Україні, що запустив проект масових онлайн курсів – «Університет онлайн», то висвітлювати ці питання будуть представники КНУ.
За словами проректора Володимира Бугрова ця нова ініціатива університету надала вільний, безкоштовний доступ до кращих навчальних можливостей усім бажаючим, а перший онлайн курс проекту “Бренд-менеджмент” доцента економічного факультету КНУ Андрія Длігача показав хороший результат – 7000 слухачів за тиждень в Україні та інших країнах.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024