Новини

 

Стартував перший в Україні масовий онлайн курс «Бренд-менеджмент»

18.09.2013
Стартував перший в Україні масовий онлайн курс «Бренд-менеджмент» Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Всі зареєстровані користувачі можуть почати навчання, користуючись інструкціями, що розміщені на сторінці курсу - http://online.knu.ua/course/brand-management/. Курс триватиме наступні 4 тижні. Протягом цього часу кожен понеділок на сторінці курсу будуть публікуватися 2 нові відеолекції, 2 тести і тема для обговорення нового матеріалу.

Відеолекції та інші матеріали курсу доступні для користувачів у будь-який час. Слухачі можуть проходити курс у зручному для них темпі: в рамках першого курсу викладач не ставить обмеження в часі для перегляду відеолекцій та складання тестів. Втім, потрібно взяти до уваги той факт, що після завершення курсу (16 жовтня 2013 року) всі його матеріали стануть недоступні і тому слухачі мають закінчити навчання до цієї дати.

На даний момент на масовому онлайн курсі «Бренд-менеджмент» вже зареєстровано більше 6900 учасників. Курс доцента економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Андрія Длігача надає знання та навички управління брендами в нинішніх умовах бізнесу з точки зору сучасної теорії та практики маркетингу.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024