Новини

 

День Знань розпочався з сюрпризу

03.09.2013
Погода подарувала 2-му дню вересня погожий день, а мистецькі колективи університету – приємність першого входження студенів-першокурсників у Головний корпус Альма- матер. Добрій традиції і цього року не зрадили. На порозі історичної будівлі безсмертним гімном студентства «Gaudeamus» у живому виконанні їх вітала уславлена Народна хорова капела «Дніпро», що є найповажнішим і найстаршим культурним осередком університету. А потім для всіх, хто прийшов у ці години до університету прозвучали найкращі зразки класичного хорового мистецтва.
Як завжди емоційно і яскраво порадував першокурсників своїм виступом народний ансамбль української музики «Роксоланія», у виконанні якого прозвучали обробки українських народних пісень.
Користуючись нагодою колектив Молодіжного центру культурно-естетичного виховання вітає студентську молодь зі святом Дня знань. Зичимо Вам яскравого студентського життя, великих успіхів у навчанні та запрошуємо всіх до участі у роботі художніх колективів Молодіжного центру (ауд. 148 Головного навчального корпусу університету, тел. 239-33-39).
Колекктив МЦКЕВ






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024