Новини

 

У КНУ відбувся круглий стіл "Практична освіта для цифрової економіки"

26.06.2013
26 червня 2013 в КНУ імені Тараса Шевченка у рамках співробітництва між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Асоціацією "Інформаційні технології України" відбувся круглий стіл "Практична освіта для цифрової економіки".

Участь у круглому столі взяли ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський, Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма, директор Асоціації інформаційні технології України В. Валєєв, проректори та декани, керівники провідних IT-компаній.

Проведення круглого столу передбачає низку заходів, спрямованих на більш активну співпрацю між науковими колами та ІТ-компаніями з метою сприяння організації підготовки висококваліфікованих фахівців, встановленню та розширенню зв`язків навчальних закладів з ІТ-компаніями, працевлаштуванню молодих ІТ-спеціалістів.

Леонід Губерський у вітальному слові наголосив, що інформаційні технології є однією з пріоритетних галузей в системі розвитку України та освіти. "Визначальним результатом нашого співробітництва буде здійснена модернізація системи підготовки ІТ-спеціалістів з метою розвитку галузі в цілому, розробкою власних конкурентноспроможних програмних продуктів для потреб економіки України та зовнішніх ринків".

В ході заходу було підписано Меморандум про співпрацю між КНУ імені Тараса Шевченка та Асоціацією "ІТ Україна"






























фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024