Новини

 

Дитинство з посмішкою

07.06.2013
Факультет психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжує професійну (в межах соціальної роботи) та благодійну акцію «Дитинство з посмішкою».
6 травня 2013 року ініціативна група на чолі з викладачами факультету психології Марією Вовк та Олександром Вакуленком здійснила чергову поїздку до Білої Церкви, де відвідала будинок-інтернат для дітей з фізичними та розумовими вадами, а також обласний спеціалізований будинок дитини «Малятко».

Дітям привезли чимало подарунків, спеціалізовані ігри та розвиваючі методики, одяг, іграшки, ліки, - проте навіть не очікували, якою мірою самі будемо обдаровані. Виступи маленьких вихованців, підготовлена ними концертна програма, а головне – їхня радість і надзвичайно щире та вдячне спілкування з нами нікого не залишили байдужим. Незважаючи на фізичні вади, переборюючи біль, малеча старанно розповідала віршики, відгадувала загадки, тупотіла ніжками, плескала в долоні, вимальовувала на асфальті кольоровою крейдою сонячне літо з пахучими квітами, тішилася повітряними яскравими кульками та ласувала корисним соком.

Висловлюємо вдячність усім причетним до цієї доброї справи


Засновник та голова проекту благодійних акцій
«Дитинство з посмішкою», «Зігрій дитячі серця»
у м. Біла Церква, студентка 2 курсу факультету психології Руслана Шевчук













Фото Катерини Гайденко


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024