Новини

 

З В Е Р Н Е Н Н Я до студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка

07.04.2005
Одна з головних проблем київських вулиць – автомобільні “пробки”. Затори стали причиною безлічі нарікань мешканців столиці: надмірні атмосферні викиди, проблеми для “швидкої”, пожежників, паркування в заборонених місцях...

На жаль, проблему загострюють і студенти-автомобілісти університету. Звертаємо вашу увагу на те, що стоянка перед червоним корпусом вузу заборонена. Про це нагадує і відповідний знак.

Державтоінспекція рекомендує вам, шановні студенти, скористатись послугами автостоянки, яка розташована навпроти центрального входу до Університету, або залишати авто в місцях, де є для цього відповідні умови і дозвіл.

До порушників правил паркування будуть вживатися заходи примусу – евакуація автомобіля. Причому автовласник сплатить усі фінансові витрати бригади евакуаторів – приблизно 120 грн. Крім того, буде складено протокол, який згодом направлять до суду. Той, чия машина потрапить на штраф-майданчик, може довідатись про те, де вона знаходиться за телефоном – 213-70-64 або – 02. Та краще уникнути подібних клопотів.

ДАІ просить водіїв-студентів не паркувати авто в заборонених місцях. Друзі, разом підвищимо безпеку руху, наведемо порядок на дорогах!

Київська Державтоінспекція


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024